nl-NLen-US

"uw presentatie op posterpanelen"

neem contact op

T
+31(0)75 622 55 81
Powered by A-Booth

Posterpanelen voor congressen en beurzen

 

Get Adobe Flash player Install latest flash player if you can't see this gallery, or click here to see the html version.

A-Booth exhibition services verzorgt naast standbouw ook posterpanelen.

Posterpanelen vormen een ideale en uiterst solide aanvulling op iedere stand of locatie. De in het oog springende verplaatsbare panelen lenen zich uitstekend voor het communiceren van uw boodschap door middel van posters, foto's, sheets en andere presentatiemiddelen van exposanten. De op ooghoogte uitgevoerde panelen zijn ook uitstekend inzetbaar als losstaand presentatie systeem in de meest uiteenlopende ruimtes.

Posterpanelen zijn zowel portrait (verticaal) als landscape (horizontaal) te plaatsen. Vrijstaande of gekoppelde opstellingen zijn mogelijk. Op de met blauwe hechtvelours uitgevoerde panelen is het aanbrengen van presentaties zeer eenvoudig en makkelijk uit te voeren door gebruik van push-pins of klittenband.

Ook bestaat er de mogelijkheid tot op maat gemaakte posterpanelen. De panelen worden hierbij enkel- of dubbelzijdig voorzien van een full-colour print, waarna deze in het systeem geplaatst worden.

Plaatsing door onze vakbekwame monteurs

De posterpanelen zijn van hoge kwaliteit, worden geplaatst en weggehaald door vakbekwame monteurs, die veelal bekend zijn met de locaties.

A-Booth Exhibition Services vertaalt uw wensen en presenteert uw projecten op heldere, eenvoudige en betaalbare wijze. Maak kennis met de kracht van onze posterpanelen. Vraag naar de mogelijkheden en een gespecificeerde offerte voor uw project.